Coverlock & Top cover

Bandkantare till Coverlock…

Vilken ljuvlig uppfinning! Så fina halsringningar det blir på mina plagg helt plötsligt!

Men ofta får man remsor av tyg över när man syr i trikå som man inte vet vad man ska använda till. Skär dem i lagom bredd och förvara dem väl så kan du sätta dem på ett plagg i t ex halsringningen en annan gång! I slutet av filmen visar jag dels hur du förvarar dem på ett fiffigt sätt och dels hur du monterar bandet i bandkantaren.

SY! SY! SY!

/Christina

 

Annons

2 kommentarer på “Bandkantare till Coverlock…

  1. Hej Christina, jag tycker det är så roligt att titta på dina proffsiga videotips. Har själv sytt i mer än 40 år men jag lär mig ändå alltid något nytt i dina videos. Tex att markera mönsterdelar som hör ihop. Varför kom jag inte på det själv? Så många timmar jag hade sparat mig.
    Sedan 25 år syr jag också alla mina underkläder. Har du testat det? Tack för allt arbete du lägger ner på dina sytips! Jag uppskattar speciellt att du är så noggrann i ditt arbete!

    Gilla

  2. Tack Christina! Jag syr lite trosor ibland, mycket mer har det inte blivit. Kul att du gillar mitt mönstertips, själv älskar jag det, speciellt när en del trillat ifrån. Jag använder ju mina mönster många gånger! Ha det gott! /Christina ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s