Sytrix

En väska för drycker…

Jag har sytt en väska för ölflaskor till en kompis som gillar att testa olika ölsorter. Helt klirrfri! Självklart passar den till läsk och cider också. Kul projekt som tog många timmar! 😍

Ha en syig vecka!

/Christina ❤

Annons

6 kommentarer på “En väska för drycker…

 1. Hej,

  Jag var aldrig med och köpte någon liten pryl för att stötta dina filmer. Min skolbudget var slut. Men jag tänkte inte längre än näsan räcker, jag har ju en egen plånbok. So, give me your number please. Så kommer det en peng.

  Vänligen

  Birgit Berndtzon-Sievers

  Gilla

 2. Hej! Tänkte först tacka för alla dina pedagogiska videos över hur man syr, de är verkligen oumbärliga och guldvärda för oss nybörjare. Det jag undrar över är det här med pressarfotstrycket. Jag har en relativt gammal symaskin där man kan justera det och skulle vilja veta mer om hur man använder det för att få ut det maximala av symaskinen.

  Tack på förhand

  Gilla

  1. Hej! Jag justerar nästan aldrig pressarfotstrycket. Om en mönster- eller overlocksöm blir vågig och ful kan det vara bra att lätta på det, men annars gör jag det nästan aldrig. /Christina ❤

   Gilla

 3. Den här väskan vore perfekt att ha i husbilen för att slippa klirr. Går det att hitta tips hur man syr den någonstans?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s