Sytrix

Sponsortags!

Att titta på mina sytips på Youtube eller ställa syfrågor är helt gratis, men att driva Christinas sytips är inte helt gratis. Därför erbjuder jag då och då den som vill att köpa/sponsra med någon liten sak som jag har sytt. Nu har jag sytt några nya bagage-tags (adresslappar till resväskan) för den som önskar att sponsra Christinas sytips! Denna gång har jag lite nya mönster på dem. Vill du vara med och sponsra så gör du så här: skicka 200kr (inkl porto) med swish till: 0705673373. I meddelanderaden skriver du färg (blå, röd eller grön) + S (för skalbagge) OBS! Skalbaggar tillfälligt slut! eller B (för blommor) eller E (för enfärgad) samt din adress. Exakt vilken tag du får är svårt att garantera, men du får absolut rätt mönster och kulör. 😀 Tips! Ditt namn står automatiskt när du swishar, så det behöver du inte skriva. Har du frågor skicka dem till: christinassytips@gmail.com

Alla beställningar som kommer in före 16.00 på söndag 7/7 skickar jag på måndag så att du får din bagagetag lite snabbt!

Jag önskar dig en skön och syig helg! /Christina ❤

Annons

En kommentar på “Sponsortags!

  1. God morgon! Om jag är en av de lyckliga som får en bagage-tag så är min adress: Christina Bergskås, Livegen 257, N-3803 Bø, Norge. Ha en fin sysöndag! Hälsningar från Christina 🧵✂️🇳🇴

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s