Sytrix

Jag är helt såld på detta tyg! 😍

Jag blir sällan riktigt såld på ett tyg. Så där så att jag bara måste sy av det direkt. Men nu är jag det, köpte detta idag efter jobbet, ja, jag hade testsytt i det för någon vecka sen, men detta är min egen tygbit. Började klippa så fort jag kom hem. Denna klänning ska jag ha till jul! Jag älskar den redan! 😍 😍 😍 Det är Zanna själv som står för designen!

Jag önskar dig en härligt syig helg nu innan jul!

Kram Christina ❤

 

Annons

3 kommentarer på “Jag är helt såld på detta tyg! 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s