Sytrix

Summering av Christinas sytips 2020

Nu har jag tittat lite på Christinas sytips under 2020. (Gillar du inte siffror så scrolla bara förbi! 🙂 )

Så här har året sett ut i siffror:

Vi har nått drygt 10 000 medlemmar i sytipsgruppen på Facebook: Christinas sytips-grupp (Bara sytips & Sömnadsfrågor!)

Christinas sytips har haft drygt en halv miljon visningar under 2020 och har nästan nått upp till 10 000 prenumeranter på Youtube, bara 340 kvar. (Att prenumerera är helt gratis. Med fler prenumeranter så når filmerna ut till fler tittare med Youtubs logaritmer)

Kanalen har idag 208 sytipsfilmer varav 18 är nya för 2020.

Mest sedda film är lite otippad: Lägga upp maskor men den mest sedda riktiga sy-filmen är precis som förra året: Sy en snygg halskant på vanlig symaskin. Minst sedda filmen är sy Leggings med fejkgylf.

Mest sålda mönstret är helt klart Flaskkassen som är så rolig att sy! Mönster här!

Flest tittare har kanalen under 2020 i åldrarna 25-34 år och 55-64 år.

Ingen summering utan lite info om projektet: BINDOR till flickorna i Kenya! Vi har tillsammans sytt drygt 1500 tygbindor och några till är på väg hit, vet jag. Dessutom massor av trosor. Flera kompisgäng, syjuntor, kvartersgrupper och skolor har engagerat sig i detta under året. Jag kommer att ta med dessa till Kenya i mars. Det ska bli så spännande! Mer info om detta kommer, så klart!

Utan er tittare oavsett ålder, nationalitet eller kön så vore Christinas sytips ingenting! Tack för ett fint år, ni är alla så snälla!

Nu satsar vi på 2021! 🙂 (Saknar du någon film? Lägg gärna till i denna ÖNSKELISTA jag kan inte lova, men önska gärna.)

Massor av syiga kramar

Christina ❤

4 kommentarer på “Summering av Christinas sytips 2020

  1. Hej jag har en önskefilm. Jag bor i lgh och behöver inte stora sopsorteringskärl som säljs i affärerna. Jag använder mig av en större shoppingkasse som får följa med till miljöhuset när jag slänger övriga sopor. Nu har jag kommit på att jag skulle vilja ha fyra fickor i en sådan kasse. Två större till plast och papper och två mindre till metall och glas. Ungefär som flaskkassen.

    Gillad av 1 person

  2. Tack

    Men jag ger upp att nå ut nu likt man gjorde för 100-a år. sedan.

    Vänliga hälsningar Alf-Erik Thelin

    Gilla

  3. Där med tygbindor o trosor som du berättade om.

    Jag undrar…skulle det funka med yngre barn som har svårt att hålla sig torra på dag. Så man slipper byta båda trosor och byxor. Det räcker med bara trosor? Vad tror du om det?

    Gilla

Lämna en kommentar