Lite av varje

Sponsor-Butik

Här säljer jag ting jag sytt. Innehållet kan variera, men är alltid sytt av mig personligen. Tanken är att denna försäljning ska täcka kostnaderna för datorprogram, webhotell, material, maskiner och verktyg som behövs för att hålla Christinas sytips levande. Det är därför jag kallar detta för min Sponsor-Butik! 🙂

Betalning sker via mitt företags-Swish (1234 783452) och moms 25% ingår alltid i alla priser. Porto tillkommer. Du beställer genom att skicka mig ett mejl på: christinassytips@telia.com, glöm inte att skriva din adress.

Till salu just nu:

Bagagetaggar & Snippor!

Passa på: 200 kr/st + porto 13 kr (Ord. pris 225 kr)

Skriv i mejlet vilken bagagetagg/snippa du vill ha: Svart skalbagge, ljus skalbagge, får, droppe, tulpaner, blommor, sybehör, droppar, ljus knapp, svart knapp eller rosa nippa. Du kan önska en exakt vara utifrån bilderna, men är just den slut så skickar jag en snarlik. Först till kvarn! (25% moms ingår med 40 kr)

Fin banderoll och adresslapp ingår i alla bagagetaggar. Vill du ha dem inslagna till present så skriv det i mejlet, det fixar jag! 🙂

Alla snippor är vadderade och har spets eller volang innanför dragkedjan och en fin pärla gömd längst upp!

Annons

4 kommentarer på “Sponsor-Butik

  1. Ännu en toppenbra film som jag längtat efter och nåt att använda småbitar av tyger man redan har! Tack för allt du gör.!
    Med vänlig hälsning, Bittan Edoff

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s