Lite av varje

Gott nytt SY-år!

Ja, då var vi här igen, ett nytt år står för dörren och vi kan summera ihop 2022! Året då Covid äntligen blev en ‘vanlig’ influensa, året då Ukraina blev invaderat av Ryssland… Men… det är också ett år då jag sytt en hel del kläder som jag tycker mycket om, året då Christinas sytips uppnådde 2 miljoner visningar och året då jag bestämde mig för att ta nya riktningar i livet. Vad? Nja, det är lite hemlig än så länge. Men jag kommer inte att ändra på mitt hem, min familj och mitt lilla företag (Christinas sytips), vilket känns tryggt och bra!

Vad drömmer vi då om inför det nya året? Ja, FRED, så klart! Jag vill också att ännu fler ska hitta glädjen i att arbeta med hantverk och hitta vilken lisa det är för själen! Jag vill att min nära och kära och alla ni som följer mig på sociala medier ska få ett fint år och att vi alla ska få vara så friska det bara går under året. Jag vill hinna att sy lite mer, göra fler sytips-filmer och kanske göra den där resan till Skottland som jag och maken pratat om i flera år nu. Jag hoppas också att min resa till Nigeria ska bli av 2023 där jag ska bygga upp ännu en sysal i slummen och dela ut ännu fler tygbindor & trosor! Här gör vi verkligen handgripligen skillnad tillsammans!

Jag önskar av hela mitt hjärta att just DU ska få ett riktigt fint 2023

Kram Christina ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s