SPONSRA Christinas sytips

Att driva Christinas sytips var från början ett nästan gratis projekt. Lite programvara, blogghyra mm, men inga större utgifter. Efterhand så har ju projektet växt enormt och nya behov har skapats eftersom jag lär mig mer och mer och blir därmed mer kräsen när det gäller kvalitén. Bara det bästa är bra nog till er! ❤ Jag vill inte att det ska kosta att titta på mina sytips, utan den som vill bidra gör det helt frivilligt! Ibland kör jag en drive och syr små ting som jag säljer som sponsor-prylar. När jag gör detta hittar du alltid det här på bloggen och på min sida och mina grupper på Facebook.

Vill du dessemellan sponsra så gör du det på Swish: 1234783452 Kolla att det står Christinas sytips! Ett bidrag hjälper till att upprätthålla att Christinas sytips är gratis för alla på Youtube! Vill du ha ett kvitto så skickar du ett mejl till mig på: christinassytips@telia.com så skickar jag ett kvitto till din mejl.

Har du ett textilt företag som vill sponsra Christinas sytips på ett eller annat sätt så skickar du ett mejl till: christinassytips@telia.com så ska vi säkert komma överens!

Kram Christina ❤

Bemärk att på christinassytips@telia.com svarar jag INTE på några syfrågor, dessa hänvisar jag till: christinassytips@gmail.com.

Annons