Lite av varje

Ett litet hopp ut i det okända…

Visst har jag funderat på det, det där med en egen blogg, men vad skulle den då handla om? Nu börjar funderingarna ta form, jag har börjat att göra små sömnads-tutorials/instruktionsfilmer på Youtube och människor tittar på dem! Det finns till och med många som gillar dem. Vilken respons! Till dags dato så har jag till och med 90 följare på Youtubekanalen. Det är smickrande men också respektingivande. Jag känner stor respekt för dem som vill titta på filmerna och även om jag inte är en fena på att filma och redigera så lär jag mig hela tiden. Just nu finns det 21 små filmer ute på kanalen.

/Christina

inlägg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s