Lite av varje

Ibland måste ett tyg ligga till sig…

I januari 2013 besökte jag och min man en lite udda butik med presentartiklar i nordvästra Skåne. Längst inne i butiken hittar jag en del tygrullar varav ett flertal var i råsiden i härliga färger. Jag kunde inte låta bli utan köpte två olika blå och ett i orange. Två meter av varje färg, det var ju inte på fullbredd. Det klarblå blev en liten kavaj med skört, det i orange blev en klänning men det mörkare blå fastnade, det fick ligga kvar. Nu, 2017 i mars fyllde maken 50. Han älskar just den blå färgen, så nu äntligen har jag använt det vackra tyget. Ett tyg jag fyndade för 200 kronor blev en lyxig klänning. Lite lyx är det ju faktiskt att få skapa och sy sina kläder. Visst har det krävts mycket träning och allt har inte blivit helt lyckat genom åren… men det är nog då jag lärt mig mest, då när allt bara gått emot.

Tyckte han att jag blev fin på hans fest? Ja, det tror jag nog!  ❤

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s