Sy dragkedjor · Sy ett plagg; Steg för steg! · Sy fickor

Frossa i rosa…

Jag tog en tur till Zannaz.se i Åstorp efter jobbet i veckan. Jag är lärare och har egentligen semester nästa vecka, men i år ska jag visserligen jobba, men jag kände ändå för lite påsk-input i tyghyllan… Oj, så mycket nytt sen sist. Det blev lite tyger, men allra gladast, för att inte säga lyckligast blev jag för det stora rosa skärunderlägget. Äntligen slipper jag skarvarna mellan de små skärunderläggen på klippbordet.

Det blommiga tyget har jag sytt en bomberjacka av, så snyggt med accentfärg i muddar och ärmar. Lyxigt helfodrat i grönt. Jag sydde den i miniformat för att det skulle bli lätt att följa på film, men självklart tror jag att du vill sy minst en till dig själv! Det ska jag göra! Jag har delat upp filmen i mindre delar, idag bjuder jag på den första.

Lycka till!

Christina ❤

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s