Önskefilmer · Overlocktips · Sömmar på symaskinen · Sy i trikå · Sytrix

Att välja rätt söm

Det är inte bara tygvalet som är viktigt när man syr kläder, även söm och sömsmån är viktigt. Här har jag valt några av de sömmar och sömsmåner som jag använder mest, dessutom har jag lagt till några extra som är bra om man inte har tillgång till overlocksymaskin. Jag visar hur jag gör när jag syr, säkert finns det fler sätt som är bra, men med dessa sömmar kommer man långt! 🙂

Sy är kul!

/Christina

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s