Overlocktips

Trä en overlock…

Alltså… att trä om en overlock, helt från scratch står inte högst på önskelistan, eller hur? Först i filmen visar jag hur man byter tråd/färg i en overlock, oavsett märke och sedan visar jag hur man trär just denna modell.

Fast jag kan min overlock, jag kan trä den ordentligt så gjorde det nästan ont i mig idag när jag skulle göra denna instruktionsfilmen för att visa hur man trär den. Det var lite svårt att få det helt tydligt, men jag hoppas att du efter att ha sett denna film kan trä din Janome 644D om du har en sådan. Jag ska försöka att visa fler varianter av overlockar framöver! Lycka till!

/Christina

 

3 kommentarer på “Trä en overlock…

  1. Hej Christina.
    Skulle bli så tacksam om du kunde göra en tut på hur man syr i en dragkedja på ex ett byxben.
    Tycker det blir så snyggt.
    //hoppas hoppas, Harrieth

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s