Lite av varje

Jubileums-TÄVLING!

Christinas sytips firar att det nu finns hela 50 Christinas-sytips-filmer!

Oj vad fort det har gått!

Jag har nu beslutat att starta en tävling där de fem priserna är 5 av mina syprover inklusive mössorna, kalsongerna (stl xl), bomberjackan (stl 116 cl) och kjolen (stl 34/36). Förstapristagaren får dessutom en extra hemlig vinst värd ca 300kr.

Sy-prover sparar man som en ‘komihåg-lapp’ till nästa gång man ska sy t ex en passpoalerad ficka eller ett knapphål. Att ha mitt syprov kan vara en god hjälp när du själv ska sy själv nåt som du tycker är svårt.

Gör så här:

Prenumerera på Christinas sytips på Youtube och följ mig på christinassytips.com

Välj vilken vinst du vill ha. Motivera ditt svar med max 30 ord, varför du skulle vilja vinna just detta! Skicka ditt svar till: christinassytips@gmail.com senast den 13 maj. Vinnarna med bästa motiveringarna utses av mig och min man och presenteras på christinassytips.com den 14 maj. Alla vinnare kontaktas via mejl för kontaktuppgifter.

Lycka till!

/Christina ❤

Anm. Bild #18-#19 och #31, #33 och #34 är inte med i tävlingen.

 

Annons

6 kommentarer på “Jubileums-TÄVLING!

  1. Vaknat upp efter lång törnrosasömn och hittat till dina sidor. Ger mig glädje och inspiration att se dina filmer. Vill gärna vara med i utlottningen. En mössa eller prover att kolla på så tar jag fram symaskinen igen.

    Gillad av 1 person

      1. Så glad jag blir. Tusen tack! Mest använt min symaskin att laga kläder o sy gardiner på. Tänk att få testa en overlockmaskin, det drömmer jag om. Att sytips på nätet kan ge glädje och inspiration har jag inte tänkt på förrän jag hittade dina filmer. // Ingela

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s