Sytrix

Så många som tittar! Jag <3 er!

Som många säkert har märkt så har inte mina små klipp duggat så tätt de senaste veckorna. Jag är lärare och just denna tiden är den stressigaste på hela året, men håll ut, fler klipp är planerade och kommer så snart jag hinner. Under tiden får ni kika lite på de filmer som finns, lite drygt 50 stycken just nu! Den i särklass populäraste filmen är den hur man sätter i proffsiga ärmar i en kavaj. Den står för nästan 10% av alla visningar av mina små klipp. Det är ju lite galet, men sidan har just nu drygt 19200 visningar. Det hade jag aldrig trott när jag startade! När jag läser den fina respons som jag får från er tittare så förstår jag att dels många har vågat gå på lite svårare detaljer än tidigare och dels att många som vilat med klädsömnaden i många år har kommit igång igen! Detta gläder mitt sy-hjärta! Det är precis detta jag har som ambition: Mer sömnad åt folket!

Nu i helgen har det visat sig att min pollenallergi har varit aggressivare än vanligt så jag har gömt mig inomhus trots det fina vädret och sytt mig lite sommarkläder! Dessutom har jag hunnit med att packa vinsterna i jubileumstävlingen! De skickas i morgon!

Ha en skön vecka!

/Christina

Här är en repris på favoritärmen! 🙂

Annons

5 kommentarer på “Så många som tittar! Jag <3 er!

  1. Ta hand om dig ordentligt och njut av solen efter regnet! (Då brukar ju även pollenallergiker kunna njuta lite extra!)

    Känn ingen stress! Vi finns allihop här och väntar tålmodigt tills du har tid att göra fler härliga filmer! 😘

    Och tack än en gång för vinsten! Väntar med spänning på posten närmsta dagarna!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s