Lite av varje

Workshop!

Planeringen av Workshop i momentsömnad i Åstorp den 28 juni är i full gång. Kurspriset blir 900 kr och då ingår allt material, kompendium, fika (kaffe, te & hembakat), mat (typ pastasallad eller liknande) och dryck & vatten. Jag kommer att skicka ut en önskelista till alla deltagare där man kan önska vilka moment vi ska sy! Alla måste inte sy samma!
Anmälan är bindande men kan självklart överlåtas. Anmäl dig genom att skicka ett mail till: christinassytips@gmail.com. Du kommer att få kontaktuppgifter och swish av mig.

Antal platser: Max 8

Lokal: http://www.zannaz.se/

Datum & tid: 28 juni 2017 kl 12-18

Anmäl dig genom att skicka ett mail till: christinassytips@gmail.com. Du kommer att få kontaktuppgifter och swish av mig.

Om det blir fler som vill vara med än det finns platser så gäller ‘först till kvarn’! Förskottsbetalning via swish, skulle hela workshopen bli inställd så får du hela beloppet tillbaka.

Ta med din sylust och en bra sysax, ett litet syskrin med sånt du bara ‘måste’ ha, symaskiner finns, men du kan självklart ta med en egen om du vill!

Tips! Är du sugen på att testa en ny modern symaskin? Då är detta det rätta tillfället! Vi får testa alla maskinerna om vi vill! Zanna håller öppet i butiken under hela dagen så den som gillar att frossa i tyger kommer att få sitt lystmäte stillat, det kan jag lova!

Har du frågor? Kontakta mig på: christinassytips@gmail.com

VÄLKOMMEN!

Christina

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s