Fidget-kalsonger! 

Jag testade idag att sy ett par barnkalsonger i det nya fidget-tyget ‘Spinner’! Vad kul det är att sy nåt snabbt och enkelt då och då! Drömmer om den nya täcksömsmaskinen som kommer i höst så att jag slipper använda cover-sömmens baksida. Jag återkommer längre fram när jag vet mer. Jag tyckte att dessa blev snygga ändå, i och för sig. 

Ha en skön sy-onsdag! 

/Christina ❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s