Coverlock & Top cover · Fållar & kanter

Sy en ärmavslutning med covermaskin

Det är inte helt enkelt att avsluta mitt i en söm eller sy omlott i ett ärmslut med covern om du inte vet hur du ska göra. Här visar jag hur jag gör. Det lilla verktyget som jag fäster med på slutet är en underbar uppfinning! Du hittar den hos Zannaz här: http://www.zannaz.se/p/-sybehor/ovrigt/fast-krok.html

Hösttid=sytid! 😀

/Christina ❤

 

Annons

4 kommentarer på “Sy en ärmavslutning med covermaskin

  1. Hej, tack för alla dina bra tips och instruktioner! Detta med att dra fram trådarna funkar det på en Singer 14T970C, jag får inte till det på den?

    Gilla

    1. Oj, det är en svår fråga. Många av cover-maskinerna är känsliga och man måste bli kompis med dem. Ju mer ovan man är ju bättre maskin behöver man. Undvik de billigaste, de kräver ofta mer teknikkunnande av sig som syr. Janomes och Juki’s cover är bra maskiner i mellanprisklass. Babylock är den driftsäkraste covern jag känner till, men också den dyraste. Undvik kombinationsmasiner overlock/cover. /Christina

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s