Lite av varje

Workshop i morgon!

Nu är det äntligen dags för workshop hos Zannaz i Åstorp igen! Workshopen har varit fullbokad sedan länge men nu har tyvärr en deltagare blivit sjuk, så om det finns någon som är sugen på workshop med typiska ‘Christinas sytips-moment’ så hör gärna av dig. Vi startar klockan 12 och håller på till klockan 18 i morgon torsdag 2 november. Demonstration av nya top-coverlocken från Brother utlovas för den som vill det. Vill du veta mer skriv då ett mejl till mig på: christinassytips@gmail.com Först till kvarn gäller!

Du väljer vad du vill sy, jag skär upp alla delar i förväg, t ex:

Gylf, halsringning, avslut med overlock, halskanter mm

Ha det gott!

/Christina ❤

 

Annons

En kommentar på “Workshop i morgon!

 1. Hej!

  Vad kul att du är intresserad av att komma på WORKSHOP! Anmälningar börjar droppa in och det är kul! Känn dig välkommen!

  Vad skulle du vilja testa att sy? Jag kommer att ta med lite olika fickor och gylf (vi syr provlappar!) mm, men kom gärna med önskemål! Jag skär ut allt i förväg så du kan koncentrera dig på sömnaden och att lära dig nåt nytt.

  Vill du anmäla dig? Gör så här: Har du swish kan du sätta in kursavgiften (1000 kr) på 0705673373 hör annars av dig så får du ett konto istället. Märk insättningen med WORKSHOP och ditt namn. Maximalt 8 deltagare, detta för att alla ska få så mycket hjälp de behöver. Inbetalningen garanterar din plats. Skulle kursen bli inställd får du hela beloppet tillbaka. Får du förhinder kan du överlåta din plats.

  Ta med din sylust, symaskin, en bra sysax och om du behöver ett litet syskrin med sånt du bara ‘måste’ ha.

  Jag bjuder på kycklingsallad, fika, kaffe och te. Dessutom tar jag med allt material färdigklippt som du behöver!

  Berätta gärna vad du är mest sugen på så tar jag med det till dig. 2-3 varianter kan du hinna, lite beroende på vad du vill, hur du vill och hur du kan sy. 😀

  Har du frågor är det bara att höra av sig! /Christina Palmqvist

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s