Sytrix

Det här med att sy vackra band…

Det här med att vända ut rätan på band… Ja, det är inte det lättaste. Självklart kan man välja andra alternativ där man viker in kanterna på bandet, lägger ihop kanterna och syr en stickning, men ibland vill man inte ha en stickning, hur gör man då? Här visar jag tre olika sätt, med tre olika verktyg; rouleau-vändare, trubbig nål eller en säkerhetsnål. Tyget jag visar på är väldigt fint, men lite för styvt, men principen framgår ändå! 🙂

Sy! Sy mycket! Sy alltid! 🙂

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s