Lite av varje

Första advent!

Oj vad fort tiden går! Redan är det första advent. framför oss ligger julveckorna framför oss med ett pärlband av aktiviteter och måsten. Jag hoppas att ni alla hinner få tid till lite sy-yoga, som jag brukar kalla det. En skön stunds avkoppling vid den kära symaskinen. Mitt bästa tips till alla är: Har du många måsten i jul, skala bort lite saker som du faktiskt inte måste göra själv. Skippa en extra tur till ett köpcentum för att du glömde köpa julklapp till moster Blända, sy en necessär till henne istället eller varför inte ett personligt presentkort? Presentkortet kan vara på en fönsterputsning, en byxuppläggning eller biltvätt, men INTE i juletid! 🙂

Själv firar jag första advent idag med denna sytokiga adventsljusstake!

Ha en skön kväll!

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s