Fållar & kanter · Lite av varje

En liten summering av mitt syår 2017

Nu när året knaprar på sina sista timmar så sitter jag här och tänker tillbaka på mitt syår. Det har varit ett fantastiskt år där jag på många sätt vågat mig ut utanför min comfortzone. I början av året så satt jag och coachade en sysyster eller sybroder på Facebook angående att sy en snygg halsringning med infodring och foder. Jag riggade en liten fickkamera och gjorde en liten instruktionsfilm om detta och la ut den via min lärarinlogg på Youtube. Jag gjorde inte någon reklam för den mer än till hen som jag gjorde den till, ändå fick den många visningar. Idag är den visad 619 gånger, fortfarande utan att jag delat den någonstans. Genomslagskraften är stor, lika så efterfrågan. Jag beslutade då att starta en egen privat Youtube-kanal. Detta var i slutet av februari i år. Nu, cirka 90 filmklipp senare så har filmerna visats 108 766 gånger (!) och sammanlagt nästan en halv miljon minuter! Det är ju helt sanslöst! Responsen från er tittare är och har under året varit helt otrolig, ofta har jag fått både gåshud och en tår i ögonvrån! Tack, ni är underbara! ❤

Under året har jag dessutom haft tre workshops med sömnadsmoment av samma typ som i mina filmklipp, ca 20 kvinnor har varit med i Åstorp & Täby. Vilka kanondagar det har varit, jag har kommit hem trött men med mycket värme i hjärtat. Ett stort tack till Lena, Linda, Zanna och Kalle, utan er hade det aldrig gått!

Har jag sytt något till mig själv då? Ja, det har jag så klart. Det har nog blivit ett 15-tal klänningar/tunikor under året, några pyjamas, en kappa, några shorts, nån blus… dessutom en väst och några T-shirts till min make. Inga gardiner har jag sytt (det är det värsta jag vet att sy! 😉 ) men lite kuddar har det blivit och dessutom har jag klätt om matsalsmöblemanget i bondrokoko. Till jul fick nära och kära hemsydda necessärer i julklapp.

Nu avrundar jag denna dag med att önska er alla en härlig nyårskväll och ett riktigt gott nytt SYår!

Massor av nyårskramar

Christina ❤

PS:

Här bjuder jag på en länk till den där allra första filmen jag gjorde i februari!

Annons

3 kommentarer på “En liten summering av mitt syår 2017

    1. Tusen tack för dina sytips. Genom dom har jag fått tron i att även jag kan lyckas med sy projekt (bomberjacka).Dessutom fodrad, genom att följa dina tutorials.
      Önskar dig ett riktigt gott nytt år.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s