Önskefilmer · Fållar & kanter · Sy i trikå · Sy små ting · Sytrix

Sy egna snygga trosor!

Om du har ett par såna där supersköna trosor, visst skulle du vilja ha många likadana par då? I förra klippet visade jag hur du kopierar ett par gamla trosor och här visar jag hur du syr dem. Dessutom passar jag på att visa hur jag gör när jag syr fast vikresår, det är det många som frågar efter, och det är inte så svårt. Så sätt igång, klipp flera så går det snabbare att sy! Ta gamla snygga T-tröjor som har hål och fläckar och sy snygga trosor! Det är riktigt roligt!

God fortsättning på det nya syåret!

/Christina ❤

Annons

8 kommentarer på “Sy egna snygga trosor!

 1. Hej! Tack för en bra tut! Jag har dock en fråga om det är meningen att det ska bli en synlig söm på rätsidan av trosan när man syr på grenbiten eller om det är jag som gör nåt knas. Jag är total nybörjare på att sy.

  Gilla

 2. När jag har sytt trosor förut så har jag nålat fast vikresåren. Jag testade att sy ett par utan att nåla nu och det var ju mycket enklare och snabbare att hoppa över det. Tack för tipset!

  Gillad av 2 personer

 3. Tack , du gör så bra filmer. Det märks att du är proffs på att förklara. Jag hade lite problem med ljudet i dessa. Hade på max men det var svårt att höra.

  Var köper du resåren?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s