Önskefilmer · Sömmar på symaskinen · Sy i trikå · Sytrix

Sjätte önskefilmen!

Flera tittare ha önskat att jag skulle visa hur jag syr smock på symaskin. Smock är ju så snyggt och lyxigt! Detta är superenkelt att göra själv! Kolla på mitt filmklipp, om tre och en halv minut kan du göra det själv också!

Lycka till!

/Christina ❤

4 kommentarer på “Sjätte önskefilmen!

 1. Tack för ytterligare en bra sytipsfilm! Dina filmer är alltid så inspirerande😀Jag har en fundering över vilka inställningar du har på symaskinen när du syr smock?(Trådspänning/stygnlängd/pressarfotstryck)
  Jag har fått tipset att ånga på smocken för att få den att dra ihop sig ännu mer. Vad tycker du om det?
  Vänliga hälsningar
  Tina

  Gilla

 2. Tack Tina!
  Jag har inga specialinställningar alls. Jag hade stygnlängd 3,5 för att jag tycker att det är snyggt. Att ånga eller spraya med fukt gör att smocken reser sig, set är fint! Tänk på att inte göra det på siden, det ger fläckar. /Christina ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s