Lite av varje · Sömmar på symaskinen

Äntligen kan du söka efter det du behöver på christinassytips.com!

Nu har jag äntligen fått ordning på min bloggsida och det går att söka på ett rimligt sätt! Trycker du på ‘Sy fickor’ så får du fram alla inläggen med fickor etc. Jag hoppas att detta ska underlätta för alla besökare! Idag bjuder jag dessutom på ännu en önskefilm, den handlar om vändsöm. Testa, det är enkelt! Jag brukar göra den lite smalare när jag syr den i mina egna plagg. 0,5 cm + 0,75 cm. Lycka till!

Ha en riktigt skön syhelg!

/Christina

 

Annons

6 kommentarer på “Äntligen kan du söka efter det du behöver på christinassytips.com!

 1. Tack för allt arbete du lägger ner på att sprida dina kunskaper! 🌹🌺🌻🌷🌻🌺🌹

  Skickat från min iPhone

  Gilla

 2. Christina är inte bara ett proffs på sy och lära ut..Hon kan det här med data också.
  Hur bra och lättåskådlig sida som helst.
  Tusen tack för allt du lär oss 💕❤💕

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s