Lite av varje

Christinas sytips kommer till…

När jag åker upp till Stockholm på Sy- och Hantverksfestivalen i februari så blir det en ren nöjestripp. Jag och en kompis ska dit och mysa och frossa. Härligt!

Nu är dessutom nästa event för mig klart!!! 23-25 mars kommer Sy- och Hantverksfestivalen till Malmö, då har jag blivit lovad att få låna en egen liten hörna av  Zannaz.se monter och där kommer jag att sitta och sy live! Då kan du komma och kolla när jag syr fickor, syr i dragkedjor och det blir säkert en och annan necessär också! Nyfiken? Kom och kolla! Jag och Zannaz kommer att finnas i monter C:14! Vem vet, jag kanske kan svara på någon syfråga du har också!

Hjärtligt välkommen!

Hela Sverige ska sy, så klart! 🙂

/Christina ❤

https://www.syfestivalen.se/malmo/hem_malmo/

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s