Rita egna mönsterdelar · Sy ett plagg; Steg för steg! · Sy små ting

Sy ett Trädgårdsförkläde!

Jag har en arbetskamrat som alltid är så snäll mot mig och när jag ibland inte har tillgång till bil när jag ska till jobbet så hämtar hon mig vid husknuten. Nu är terminen snart slut och jag har funderat på en liten present som tack för alla gånger jag fått lift. En flaska vin är så tråkigt, om än gott. Då kom jag på att hon älskar att påta i trädgården, ett trädgårdsförkläde skulle ju vara perfekt. Sagt och gjort. Först en tur till den lokala tygbutiken för lite materialinköp och sen fram med sax och symaskin. Är du också sugen på att sy ett trädgårdsförkläde? Kolla då denna film. Här visar jag steg för steg hur jag gjorde! 🙂 Självklart kan du göra det lite bredare om du vill. Jag gissade att 50 cm skulle vara lagom till min kollega.

Ha en skön syvecka!

/Christina

 

Annons

5 kommentarer på “Sy ett Trädgårdsförkläde!

 1. Wautchi! Så snygg. Måtte din vän vara glad.🤗
  Måste bara få ställa en retorisk fråga..du måste vara bra inom teckning oxå. Ser många ggr. Hur du på fri hand får till linjer mm. Bara att du viker ett A4 papper ritar snabbt och enkelt och vips , där har vi fickan till sekatören..Inte bara detta men rent generöst i allt du gör . Måste bo en tusen konstnär i dig. Kram på dig.

  Gilla

  1. Tack Sirpa! Jag har ganska lätt för att rita förklarande, som t ex fickan till sekatören. Jag kan däremot inte måla tavlor och sånt, så jag uttrycker mig med tyg istället. Sen finns det en hel del saker som jag borde kunna, men som jag är riktigt usel på men är expert på att dölja… 😉 ha det gott /Christina ❤

   Gilla

 2. Tack för en superbra och lärande syfilm. Hade inte tråkigt en sekund. Bra att du klippte lite i den så den inte blev så lång. Nu ska jag bara hitta om du gjort någon film om din broderiapparat.
  Med vänlig hälsning/ Louise

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s