Lite av varje

Min mammas alster!

Min mamma var en riktig tusenkonstnär och hur händig och påhittig som helst! Det är tack vare henne som jag har de händiga händerna som jag har, vilket jag är mycket lycklig för!

När jag var liten så hade jag en favoritkappa som hon hade virkat. Jag minns dessutom att jag vägrade att sluta använda den så mamma fick virka till längden flera gånger. När jag rotade runt bland lite papper och annat igår så hittade jag detta gamla mönster från mammas gömmor 🙂 Naturligtvis har jag kappan kvar så idag hedrar jag min mamma Elly ❤ med att visa kappan som hon virkade till mig.

Mamma finns inte med oss sedan många år tillbaka, men hon är med mig i hjärtat! ❤

/Christina ❤

 

Annons

5 kommentarer på “Min mammas alster!

  1. Så roligt att se detta mönster som jag virkade till min yngsta syster då hon nog var i tvåårsåldern och jag 13-14 år. En rosa dröm med vita kanter. Jag vet att min syster letat mönstret för att kunna visa sina barn så nu sparar jag och delar sidan.

    Gilla

  2. Åh, den kappan virkade min mor till mig i blått när jag fyllde femår, tror jag! Jag minns att jag hade den på 1:a maj, min födelsedag, när vi gick till Folkets Park! Så kul att se mönstret, måste höra med mor om det finns kvar. Kram Suss 💙

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s