Önskefilmer · Fållar & kanter · Sy ett plagg; Steg för steg! · Sy i trikå · Sytrix

Sy en T-shirt på vanlig symaskin, steg för steg!

Här kommer en riktigt basic sömnadsbeskrivning för nybörjaren; Sy en T-shirt på vanlig symaskin, steg för steg. Filmen riktar sig lite extra till dej som inte sytt så mycket tidigare och till dej som kanske är lite yngre och sugen på att börja sy egna kläder. Den passar dessutom utmärkt om du vill sy med dina barn eller barnbarn. Jag hoppas att många får glädje av denna film eftersom det har varit önskat av många! Vill du ha en annan typ av halsringning så finns det många andra att välja på bland mina filmer.

Lycka till och ha ett riktigt syigt veckoslut!

/Christina ❤

Annons

4 kommentarer på “Sy en T-shirt på vanlig symaskin, steg för steg!

  1. Väldigt bra film för nybörjare. Och här ser vi att det fungerar att sy så fint med en hushållsmaskin. Och här fick jag iaf. mitt minne uppfriskat vad gäller åt vilket håll diverse sömnsmån ska/helst läggas .
    Tack ännu en gång för att du delar med dig av dina kunskaper. Kram från en som måste hålla dig från sömnad ett tag….det suger..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s