Sytrix

Jag får pytteskinn!

Nu börjar det trilla in fantastiska paket med tygbindor, trosor och typåsar! De är så fina och välgjorda så jag får pytteskinn! 😍 Underbart att vi kan göra detta tillsammans! Idag kom Helsingborgs Dagblad och intervjuade några av mina elerver som syr tygbindor på slöjden och mig. Just nu är det lite brist på trosor. Har du fina tvättade urväxta flicktrosor så får du gärna skicka dem!

Tillsammans gör vi skillnad för dessa flickor! 😍

Kärlek! /Christina ❤

Annons

2 kommentarer på “Jag får pytteskinn!

    1. Denna omgång kommer jag att lämna över direkt efter jul, i mellandagarna, så satsa på före jul. Troligen blir det en gång till längre fram, men det är inte spikat ännu. Vi vill se först hur denna omgång tas emot! Kul att du vill vara med och göra skillnad för dessa flickor! /Christina ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s