Sytrix

Tredje advent

Åh vad snabbt tiden går nu, så här innan jul! Redan tredje advent. Idag kör vi stortvätt eftersom vi ligger lite efter (=har för mycket kläder så vi klarar oss så bra ändå). Dessutom blir det lite julfix och julklappssömnad idag. Jag funderar på om jag ska baka struvor idag eller om jag ska vänta till lite närmre jul. Mina syskonbarn som jag träffar på juldagen brukar gilla dem.

Nu önskar jag er alla en riktigt skön och syig tredje advent!

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s