Bindor till flickor i Kenya

Underbara paket!

Nu har jag haft rena rama julafton i en hel månad! Underbara paket, stora och små, alla lika spännande att öppna och framförallt alla lika värdefulla. Med fina brev och lappar som jag sparat, så klart, i paketen.

Idag kom ett till, Från Enskedefältets skola i Stockholm. Det värmer mitt hjärta lite extra när elever här i Sverige är med och hjälper till! Det kan ju bero på att jag är lärare själv. 36 fina välsydda tygbindor fanns i paketet sydda av elever i årskurs 3, 4 och 5! Wow vad duktiga elever! Tack snälla!

Tillsammans gör vi skillnad! Alla kan vi göra lite var!

Ha det gott och syigt allihop!

/Christina ❤

 

Annons

9 kommentarer på “Underbara paket!

 1. Blev intresserad av tipset att sy tygbindor. Undrar bara var man kan få tag på det material du kallar PUL. Låter som om det vore enklare att sy i det än i plastfrotté.

  Gilla

 2. Hej
  Jag har sytt två kit med bindor och trosor.
  Var kan jag lämna dem till dig? Jag bor i Rydebäck och kör lätt ut till Bjuv.

  Hälsningar
  Monica Jurgén

  0732-631048

  Gilla

 3. Hej! Vi är ett gäng sytokar i Göteborg med omnejd som ska ha sylan nu i helgen. Vi har bl.a. tänkt att sy bindor till flickorna i Kenya. Nu undrar jag vart de ska skickas och när de senast ska vara hos dig? Finns det någon insamlingsplats här i Göteborg?
  Hälsningar
  Lena med sykompisar

  Gillad av 1 person

   1. En av oss ska till Skåne nästa vecka. Hon är med ett gäng som ska till Malmö fre-lö. På lö även till Kphmn. Finns det ngn möjlighet att lämna dem i samband med det? Går det att mötas någonstans längs E20?

    Gilla

 4. Jag bor i stort sett i korsningen mellan E6 (E20) och E4, så det kan fungera väl. Jag arbetar dock heltid i Bjuv, så jag kan inte komma ifrån på dagtid, men det går utmärkt att lämna av i Hyllinge, om det kan passa. Lätt att hitta och nära motorvägen. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s