Lite av varje

Är det DU som ska vinna?

Du har väl inte missat att Christinas sytips i samarbete med JUKI symaskiner lottar ut två biljetter till Sy- och Hantverksfestivalen i Stockholm i mitten av februari?

Gör så här:

Gilla oss på Facebook (Christinas sytips och JukiSverige) och gissa hur många visningsminuter Christinas sytips har sammanlagt på Youtube (25 februari 2017 – 19 januar 2019)! Tips! Kolla gärna hur många prenumeranter kanalen har innan du gissar… 😉 Flera har redan gissat men ännu har ingen kommit riktigt nära. Vill du vara med och tävla men inte har möjlighet att åka på mässan så skriv det i ditt tävlingsmejl. Skulle du sedan vinna så lovar jag att skicka dig en fin överraskning istället! 🙂 Ett flertal gissningar har redan kommit in, men ingen är riktigt nära rätt svar ännu!

Skicka ditt svar senast den 3 februari till:

(OBS bara till denna adress!) christinassytips.tavling@gmail.com

Två vinnare får var sin entrébiljett till Sy- och Hantverksfestivalen i Älvsjö 15-17 februari 2019. Biljetten gäller för en valfri dag och du slipper stå i den långa kön utan kan gå in via sidoingången. Vinstvärde: 150 kronor (Vid förköp 140 kronor)

Är du sugen på att komma och prata sytips med mig på mässan? Jag kommer att finnas i JUKI’s monter (Monter: B02:35) och sy och prata sytips under lördagen mellan 14-15 och under söndagen 11-12. Välkomna!

Nu gör vi världen ännu syigare!

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s