Lite av varje

Jag fick en idé!

Nu har jag sytt den allra minsta Christinas sytips-necessären! Det blev en miniliten nåldyna! Inte helt lätt att sy så smått, bara några få centimeter hög. Lite kul tycker jag. Även om filmerna med necessärerna inte är de mest visade så tror jag att de är de flitigast sydda. Mest sedd är filmen om hur jag syr en bandkantad halsringning på vanlig symaskin men utan bandkantare. Så snygg och så enkel!

Just nu är jag som mest igång att planera och packa inför workshops på symässan nästa vecka i Älvsjö. Visst ses vi? Båda workshoparna är fullbokade, men jag kommer dessutom att dyka upp och sy och prata sytips i montern, både en stund på lördagen och på söndagen. Ni kommer väl fram och hälsar om ni ser mig när ni är där? Ni hittar mig i JUKIs monter nr: B02:35 (lördag kl. 14.00-15.00 och söndag kl. 11.00-12.00) Vad kul det ska bli!

Jag önskar dig en riktigt syig helg!

/Christina ❤

Är du nyfiken på den där filmen som är mest visad? Du hittar länken här:

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s