Lite av varje

Vill du sponsra Christinas sytips?

Jag försöker att hålla alla Christinas sytips filmer tillgängliga gratis för alla. Så ibland frågar jag om någon vill sponsra mig och mina filmer. Denna gång erbjuder jag ‘sponsor-hörlurs-samlare’! Jag har sytt några dubbla små katter, ugglor och hundar som passar perfekt att snurra upp hörlurarna på så att de inte knutar sig i handväskan. Just nu finns det 15 stycken. Vill du vara med och sponsra swisha 200 kr till 0705673373, skriv katt, hund eller uggla + din adress som meddelande (ditt namn kommer att stå högst upp automatiskt, så det behöver du inte skriva). Jag lottar ut vilken katt, hund eller uggla du får. Jag kommer att sy fler, om det behövs, även i andra färger, alla lika fina! 🙂 Jag skickar så fort jag kan! 🙂

Obs! Nu är alla hörlursfodral slut för denna gång!

Jag önskar er alla en härligt syig vecka!

/Christina ❤

Annons

5 kommentarer på “Vill du sponsra Christinas sytips?

 1. Hej!!
  Alltid lika lärorika tutorials skall stöttas!
  Har swishat men glömde skriva hund!😊
  Mvhandarbetshälsning
  Lena Andersson
  Stenestad 2421 i Kågeröd

  Skickat från min iPhone

  Gillad av 1 person

 2. Hej!
  Tack för dina inspirerande syprojekt och dina pedagogiska filmer. De har gjort att jag vågat ge mig på saker som jag har tvekat inför tidigare. Hälsningar Anna

  Gillad av 1 person

 3. Tackar ännu en gång för trevliga och lärorika vido som du gör för oss alla.har swshat skrev hund men inte min adress 🙂 Men det är inte de viktigaste. kramiz

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s