Lite av varje

Dags att börja packa! :-)

Så där ja! Nu är det dags för mig att börja packa hörlurshållare till er som varit med och sponsrat! 🙂 Jag kunde inte låta bli att ta en bild, jag tycker att de är så söta! I nästa vecka får ni post! 😀

Obs! Nu är alla hörlursfodral slut för denna gång!

På söndag ska vi ha sylan på mitt jobb, i slöjdsalen! Vi är 16 sygalna som träffas för att sy och ha trevligt ihop! De flesta av oss känner inte varann, så det ska bli spännande. Vi har fått kontakt med varandra via Facebook. Hoppas att det blir lyckat.

Jag önskar er alla en härligt syig helg!

/Christina ❤

Annons

6 kommentarer på “Dags att börja packa! :-)

 1. Hej, såg på ett youtubeklipp av dig där du syr fast tenniskrage, färdig med stadkanter, fanns vart man köpte den i vitt och med ärmmudd…..men nu är det ”borta”, kanske du kan hjälpa mig finna det igen? Tack på förhand och ha en härlig dag/Kicki

  Gilla

  1. Tusen tack för söta sladdhållare och TACK för alla finfina sytips . Jag har nyligen upptäckt din sida och inser att det är ju en guldgruva du delar med dig av. Stort grattis till alla visningar och tvåårsdagen. Hoppas du fortsätter med kul idéer och fiffiga tips. Är gärna med och betalat /sponsrar ytterligare för att du skall fortsätta. KRAM från en synörd som aldrig blir fullärd och gärna lär nytt. Christina BN i Norrköping

   Gillad av 1 person

 2. Hei Cristina.
  Jeg nyter dine filmklipp og lærer masse. Får mye inspirasjon til å holde på videre. Jeg er selvlært, men syr masse for venner og kjente.
  Hilsen Lill Johansen
  Norge

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s