Sytrix

Ändra din 4-viks bandkantare till en 3-viks!

Att använda en bandkantare är verkligen populärt just nu och det finns en hel del olika modeller på marknaden. En del viker bandet tre gånger och en del viker bandet fyra gånger. En del modeller har dessutom en extra kanal för en dekor-rand en så kallad dubbel bandkantare. Vilken svår sits det är att välja rätt! Att använda en 3-viks ger ett mjukare och smidigare resultat, men ibland vill man ju att baksidan ska vara lika snygg som framsidan. Då väljer jag en 4-viks bandkantare och bygger sedan enkelt om den när jag vill sy med en 3-viks bandkantare. Det tar mindre än 10 minuter att göra detta och det fungerar hur bra som helst. Gör du den som jag gör i filmen nedan så håller den dessutom hur länge som helst! Så gör som jag, köp en bandkantare som fixar allt!

Jag har här satt fast min dubbla bandkantare i Jukis egna hållare för den enkla bandkantaren, den som är vikbar. Det fungerar hur bra som helst. Den är dock lite längre så det fungerar inte att enkelt vika bort den, men den är enkel att skruva loss så det gör inte så mycket tycker jag.

Jag önskar dig en riktigt syig söndag!

/Christina ❤

 

Annons

2 kommentarer på “Ändra din 4-viks bandkantare till en 3-viks!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s