Lite av varje

Rena rama julafton!

När jag gick min sömnadsutbildning för många år sedan så fick de som gick året efter mig göra modeller på halvbyster. Då tittade jag längtansfullt på dessa, tänk om man hade haft en sån och testa idéer på… åh… Drömmen var ju att bli modedesigner i Paris på den tiden. 😉 Nu blev det inte så, jag blev textillärare i Bjuv och er syfröken på nätet istället. Inte så dumt det heller! ❤ Men drömmen om den där lilla smidiga provdockan har alltid funnits där i bakhuvudet, åtminstone då och då under alla dessa år. I onsdags kväll när jag satt och tittade på Bergman och Johanssons hemsida så hittade jag först en fin halvbyst från Stockman i Paris för gräsligt mycket pengar, men efter en stund hittade jag denna för ett ‘köpbart’ pris! Så jag slog till! Och idag kom den (supersnabb leverans!) och jag är kär! Så fin! Storlek 38 men i halvstorlek, alltså bystmått 44 istället för 88!

Nu undrar du kanske vad jag ska ha den till? Jo, jag tänker att den blir perfekt när jag gör instruktionsfilmer, mycket lättare att filma närbilder när plagget inte är så stort! Sen gör det ju inget om det blir nåt roligt plagg sytt till den också… Nåt galet eller kanske nåt flott, vi får väl se. Glad för provdockan är jag i alla fall. Den har dessutom fått ett namn nu, den heter ‘Lillan’, för jag kallades för det när jag var liten. Jag avskydde det när jag kom upp i skolåldern och vägrade svara, men nu tycker jag att det är ganska rart.

Jag hoppas att du ska få träffa Lillan många gånger framöver!

Jag önskar dig en syig helg!

/Christina ❤

Annons

En kommentar på “Rena rama julafton!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s