Lite av varje

En trolley-väska till min symaskin

Äntligen är jag klar med mitt specialprojekt, en väska på hjul till min symaskin. Perfekt när jag ska på sy-lan eller som idag när jag ska till en kompis och sy. Jag startade med att köpa en stabil bagagekärra. Sen åkte jag till Ikea och kollade om de hade någon bra låda som jag skulle kunna utgå ifrån. Jag hittade en ganska stor tygklädd låda som säljes i 3-pack, perfekt. Lådan saknar lock, men eftersom jag hade två extra så kunde jag skära sönder en och göra om till lock. Jag har klätt lådan utanpå med plastad bomullsväv och insidan med ett polyestertyg med volym-vlieseline på baksidan, så att den fick en mjuk yta. Jag är supernöjd! Tyvärr filmade jag inte under tiden (det hade blivit en lååååång film) så jag har ingen utförlig instruktion. Jag uppfann den liksom efter hand. Jag hade en vision, men ingen färdig lösning.

Ha det så gott och syigt!

/Christina ❤

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s