Sy ett plagg; Steg för steg!

Strul med redigeringsprogrammet!

Idag på förmiddagen redigerade jag klart min film om att sy snygga och enkla leggings med fejkad gylf. Lite struligt var det eftersom jag inte gillar det nya redigeringsprogrammet och det gamla inte finns att köpa längre. så jag kan inte köpa det till min lilla dator. Jag har köpt den lilla datorn för att kunna gå in i ett ljudisolerat rum och läsa in texterna till filmerna. Det är lite för jobbigt att dra runt en stor stationär dator till det :-D. Tyvärr så försvann hela filmbilden vid sista sparandet och bara ljudfilen fanns kvar. Det var därför ni inte såg någon bild på filmen jag laddade upp då. Nu har jag ägnat en stor del av dagen till att redigera om samt att få rätt på programmet. Jag har nu beslutat att försöka att hitta ett annat program, för detta hänger sig för mig. Men, nu är i alla fall filmen klar efter många sorger och bedrövelser (som min pappa skulle uttryckt det). Jag hoppas att ni kommer att sy många fina leggings!

Ha det gott & syigt i sommarhettan!

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s