Sytrix

Leggings och tunika som matchar!

Det är lite kul att gå på uppvaktning i matchande hemsydda kläder. Här har jag en riktigt somrig blommig tunika som jag bär för första gången och som jag matchar med diskreta vadlånga tights. För att fånga upp tunikans mönster så har jag gjort en snörning nertill på tightsen och för att matcha tightsen så har jag använt den blekrosa trikån i den dubbla bandkantaren. Hur du syr den fina snörningen på benet hittar du här nedan. Självklart kan du sy korta knapphål eller använda öljetter i metall om du inte har automatiska snörhål på din symaskin. Jag gillar snörning som dekor på byxben, så det lär nog bli några tights till!

Ha det så syigt och gott!

/Kram Christina ❤

Annons

En kommentar på “Leggings och tunika som matchar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s