Sytrix

Idag har jag sytt strumpor hela dan!

När jag skulle åka (själv) till Syfestivalen i Göteborg igår så frågade jag maken om han ville att jag skulle köpa något till honom. Ja, sånt där tyg som du sytt ullstrumpor till mig av, löd svaret. Han ville ha fler ullstrumpor, alltså! Nu är det så att just den typen av tyg-stuvar har jag en del av, så det behövde jag inte köpa, men eftersom jag var borta hela dagen för eget nöjes skull igår så har jag sytt 4 par ullstrumpor till honom idag och 3 par till mig själv. När jag ändå var igång, liksom… Jag utgår från Sewingheartdesigns strumpmönster och justerar efter våra fötter och ben, dessutom gillar jag att göra lite småförändringar när jag syr många par.

Jag sydde flatlock på overlocken för första gången sedan jag bytte overlock, det gick riktigt bra. När jag skulle ställa tillbaka till ‘vanlig’ 4-trådig overlock passade jag på att byta den vänstra nålen eftersom den ändå var borttagen vid flatlocksömnaden. Men oj, vad ful sömmen blev! Sen bytte jag den andra nålen också, jag gjorde inga som helst ändringar i övrigt på maskinen och kolla på bilden vilken enorm skillnad det blev! Tråd 4 är lite för hårt spänd, men jag ville inte ändra inställningarna alls, för att riktigt visa vilken skillnad en ny nål av god kvalitet kan göra!

Kolla på bilden vilken skillnad!

69472312_728822884214039_157060391304691712_n

Jag önskar dig en riktigt syig vecka!

Kram Christina ❤

Annons

3 kommentarer på “Idag har jag sytt strumpor hela dan!

  1. Men då så fina strumpor, det måste jag testa oxå. Och ja, vilken skillnad när du bytte nål.
    Nuochbor det fyra extra varma fötter i ert hus.
    Kramelikram vännen ❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s