Sy kragar och manchetter mm

Sy en fodrad luva på en hoodie!

Nu börjar hösten hälsa på runt om i vårt land (och i grannländerna, så klart) och vi behöver lite varmare kläder. Det är alltså dags att sy hoodies till hela familjen. Det är enkelt och kul att sy! Jag har tidigare gjort en steg för steg-tutorial hur du ser en hel sådan med ficka och allt. Den filmen hittar du här: HOODIE

Vill du bara se hur jag syr en fodrad huva så hittar du det här nedan!

Denna vecka har jag varit i Göteborg på slöjdforskningskonferens det har varit väldigt spännande och givande. Inte visste jag att det finns så många som forskar i ämnet skol-slöjd!  Kanonbra!

Nu önskar jag dig en fin sy-vecka!

Kram Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s