Lite av varje

Nu har jag sytt några sponsorsnippor igen!

Då och då syr jag lite småprylar för att finansiera Christinas sytips. Målet är att räkenskaperna ska bli plus/minus noll när året är slut. Denna gång har jag sytt några ‘Sponsor-snippor’ som är perfekta att ha lite trosskydd eller tamponger i för handväskan, platt och bra! Alla är sydda i rosamönstrade tyger och med en liten rosa volang under kanten och en pärla längst upp. En hyllning till snippan, alltså! En perfekt present till dig själv eller till barn/barnbarn… ❤ Snippan är cirka 10×20 cm och sydd av mig, så alla är lite personliga.

Snippan kostar 225 kronor + 11 kronor i porto. Betalas via Swish.

Beställ via mejl (med din adress) till: christinassytips@telia.com så skickar jag mitt swish-nummer till dig och sen skickar jag snippan till så fort jag bara kan! 🙂 ❤

Jag önskar dig en härligt solig och syig vecka!

Kram Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s