Sytrix

Våren är på väg!

Dags att sy ny vårjacka!

Jag går och klappar på mina favorittyger just nu och funderar på modell och tygval… Åh, vad svårt det är att bestämma sig ibland. Det lutar åt ett fint svenskt jaquardstickat tyg i ulltrikå, orange så klart! ❤ Men under tiden, tills jag har bestämt mig, så letar jag bland mina favoritmönster. Jag kom då att tänka på mitt mönster på bomberjacka, jag måste nog göra en sån till, den är så rolig att sy! Tyvärr har jag inget symönster att rekommendera dig, men jag har däremot en svit på tre filmer där jag visar precis hur jag syr alla moment på hela jackan. Det finns dessutom en bonusfilm där jag visar hur du själv kan fixa mönster till infodringar och foder om detta inte finns med på det mönster du har!

Länkar direkt till filmerna hittar du här:

Sy en snygg bomberjacka del 1

Sy en snygg bomberjacka del 2

Sy en snygg bomberjacka del 3

Rita mönsterdelar till infodringar och till foder

Jag önskar dig en riktigt solig och syig helg!

Kram Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s