Lite av varje

1 000 000 visningar!

Det är helt galet! 1 miljon visningar av Christinas sytips filmer på Youtube! Ok, inte störst i världen och inte ens störst i Sverige, men störst in mitt lilla syrum! ❤ Om du vill, var med och fira med mig. Jag älskar er alla! Varför? Jo, för jag gillar alla som är nyfikna och vill lära sig mer, precis som jag. Jag lär mig också mer hela tiden, både som pedagog  och som sömmerska. Men jag vill också erkänna att jag lär mig mer och mer när jag filmar mina sytips. Ni som tittar lär mig hur mycket som helst! Om det nu är så att du går in och kollar visningar på Youtube så stämmer inte antalet. De har en enorm eftersläpning på redovisade visningar på ‘om-sidan’ medan kanalsidans ägare kan se gårdagens resultat. Så igår var antalet: 1000803 visningar. Jag hoppas att du vill vara med på nästa miljon också!

Kram Christina ❤

Annons

6 kommentarer på “1 000 000 visningar!

 1. Grattis och Tack Christina för alla fina sytips du ger oss. Hälsningar Barbro Ingemarsdotter Bergström

  Skickat från min iPad

  Gillad av 1 person

 2. Grattis till 1 miljon visningar på youtube!
  Jag hittade din kanal för några månader sen efter att ha letat efter en svensk youtuber som lär ut sömnad och jag är jättetacksam att ha hittat din kanal med alla informativa videos!

  Gillad av 1 person

 3. Men Christina det är ju helt fantastiskt, jag blir lycklig å dina vägnar och visst tackar vi våra mammor som sydde hela vår uppväxt, även min mamma inspirerade mig till att sy.
  Så BamseKram till dig och lite Kram även till din man för de fina blommorna du fick. 🥀🥀❤️🥀🥀

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s