Sytrix

Sömnad lite utanför min ‘comfortzone’

Jag har förlorat en nära vän, kusin och sysyster och nu är det snart begravning. Jag har funderat mycket på vad jag ska ha på mig, jag har till och med frågat hennes barn om aktuell ‘dresscode’. En del tycker svart, för det är så sorgligt och andra tycker att vi ska hedra henne med att ha något som hon skulle gillat. Jag var först inne på svart, men har nu ångrat mig. Ni som följer mig på Insta’ kunde följa projektet igår. Här är resultatet! Mönstrat tyg från Zannaz i härlig viskos (vävt tyg), mörk-turkost (petrol) tyg också från Zannaz i härlig viskos/lycra med riktigt tungt fall. Mönster på omlottblus (med vissa justeringar) från den tyska tidningen Nähstyle plus och till tunikan under har jag ritat mönstret själv. Jag har fina strumpbyxor i rätt petrol-färg, men dessa rödlila är mycket snyggare till (benen blev snygga i dem! 😀 ). Detta är inte min vanliga klädstil, men jag gillar det ändå!

Kram Christina ❤

Annons

2 kommentarer på “Sömnad lite utanför min ‘comfortzone’

  1. Varmt deltagande i din sorg och saknad.
    Du har verkligen lagt ner kärlek, omtanke och din kunnighet i valet av kläder på dennas begravning. Och du ser vacker ut i kläderna som
    Fina färger och mönster.
    Kram Sirpa

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s