Sytrix

Sy en bandkantad ficka i en sidsöm, i trikå och på vanlig symaskin

Sådär, nu är semestern slut och allt blir som vanligt igen. Skönt, tycker jag. Jag längtar alltid tillbaka till jobbet. 🙂 Det är lyxigt att älska sitt jobb så mycket som jag gör! Nu är dessutom Christinas sytips semester slut och första nya filmen bjuder jag på idag. En liten film om hur jag gör när jag syr en bandkantad ficka i till exempel en tunika eller klänning. Jag hoppas att du gillar den!

Jag önskar dig en härlig och syig vecka!

Kram Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s