Sytrix

Tänk, redan tredje advent och Lucia, dessutom!

Nu rusar tiden iväg, men alla betyg är klara för min del och det känns bra. Tyvärr har jag några elever som inte är helt klara med sina arbeten och det är alltid tråkigt. Men så kan det bli i dessa farsots-tider. Jag hoppas att vi kan finna en bra lösning för dessa elever på vårterminen.

Idag har jag packat bagagetaggar, hörlurshållare, snippor och mönster till sytokar runt om i landet så att jag kan skicka dem tidigt i morgon. Det är ju viktigt att det landar i god till innan jul. Nu ska jag sy lite julklappar till maken min, hoppas att han inte tjuvkikar! 🙂

Jag önskar dig och de dina en riktigt härlig tredje advent.

Kram Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s