Sytrix

10 000 prenumeranter på Youtube!

Idag firar jag tillsammans med min man att Christinas sytips nu har hela 10 000 prenumeranter! Det är nästan 4 år sen jag startade Youtubekanalen och då startade jag med en liten enkel kompaktkamera. En hel del har hänt sedan den 7 mars 2017 när jag släppte den första filmen. Jag har lärt mig så mycket, men jag har ännu massor kvar att lära mig. Jag hoppas att ni alla är med mig vidare på den inslagna vägen. Har du önskemål om kommande filmer, skicka ett mejl till: christinassytips@gmail.com.

Jag vill tacka för alla som hört av sig med brev, mejl, sponsring och mess, ni är underbara! Dessutom ett stort tack för alla bidrag till flickorna i Kenya med bindor, trosor, påsar, kasperdockor och pengar. Tänk så mycket vi tillsammans kan göra! Nu ska bara Covid-19 lägga sig så att jag, Tove och Magnus kan åka dit.

Ikväll firar vi, Dag och jag!

Jag önskar er alla många mysiga sydagar!

Kram Christina ❤

Detta är den allra första Christinas sytips-filmen:

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s